Telinet Energi tilbyr alltid 100% fornybar energi. Vi har hele 5 ulike strømavtaler – alle med fornybar energi. Les om Telinets strømavtaler og finn den som passer deg best!

Viser arkivet for mai, 2012

Nordmenn vil ha miljøvennlig strøm

I en undersøkelse gjort av Norstat på vegne av Telinet Energi kommer det fram at hele 7 av 10 nordmenn foretrekker strøm som er produsert på en miljøvennlig måte.

På spørsmålet «Hvis prisen er lik og du står fritt til å velge – hva foretrekker du?» svarer syv av ti nordmenn at de foretrekker miljøvennlig produsert strøm. Likevel er det mange nordmenn som ikke vet at de kan velge strømavtaler med opprinnelsesgarantier, avtaler som garanterer at strømmen de betaler for er fra fornybar strømproduksjon.

Miljøvennlig er ikke nødvendigvis dyrt
Finn Erik Arctander, administrerende direktør i Telinet Energi, tror kraftbransjen står overfor en kommunikasjonsutfordring.

- Mange tror at miljøvennlig er synonymt med dyrt, men vi ser at også strømavtaler med opprinnelsesgarantier er blant de aller billigste, forteller Arctander.

Tendensen er den samme over hele landet, men det er trettiåringene som helst vil ha miljøvennlig strøm. Hele åtte av ti trettiåringer foretrekker miljøvennlig produsert strøm. Andelen som foretrekker miljøvennlig produsert strøm avtar med alder, og de eldste er mest skeptisk.

Garantert fornybar energi
Strømleverandører som selger avtaler med opprinnelsesgaranti garanterer at det produseres fornybar energi tilsvarende kundens forbruk. Telinet Energi er blant de få strømleverandørene som kun tilbyr kraftavtaler med opprinnelsesgarantier. Uansett hvilken av Telinets strømavtaler du velger, så går pengene dine til strøm fra fornybar energikilder.

Annonse