Telinet Energi tilbyr alltid 100% fornybar energi. Vi har hele 5 ulike strømavtaler – alle med fornybar energi. Les om Telinets strømavtaler og finn den som passer deg best!

Viser arkivet for november, 2012

Julegave til den energi- og miljøbevisste

Jula nærmer seg og hvert år er det like vanskelig å vite hva vi skal kjøpe til den som har alt. Da kan det være greit å vite at det finnes gaver som mottaker faktisk kan spare penger og miljøet på.

- Det blir jo stadig vanskeligere å finne julegaver til den som har alt og vi ønsker derfor å vise at man kan tenke utenfor boksen, sier Bjørn Arctander, markedsdirektør i Telinet Energi. – Det kan være alt fra sparedusj, koblingsur eller hagelys med solcellebatteri til gaver i en høyere prisklasse som el-sykkel eller varmepumpe. Å få en gave som du kan spare penger på er jo egentlig genialt!

Arctander påpeker at dette også er gaver som mottaker vil få glede av lenge etter jul. Og det er ikke bare den energibevisste som vil sette pris på en slik gave.

- For de som er opptatt av miljø, vil for eksempel hagelys drevet av solcellebatterier være midt i blinken, forteller Arctander. – Slike hagelys belaster ikke strømregningen din med et øre. Om dagen lades solcellebatteriene og når solen går ned har du fin hagebelysning.

Du finner et utvalg av ENØK-produkter på telinetprodukter.no.

Betalt strømregning – ja takk!
Det er også er mulig å tenke enda mer utradisjonelt – å gi strøm som julegave.

- En mer nyttig gave enn betalt strømregning skal man lete lenge etter og det er definitivt en god idé til den som har alt, sier Arctander i Telinet. – Det er også en gave vi tror mange eldre vil sette stor pris på. Det er bare å ta kontakt med strømleverandøren mottakeren har avtale med og lage en avtale om at neste strømregning sendes til deg.

- Dette kan være en kjærkommen gave til dine gamle foreldre, men om betalt strømregning er en like god idé som gave til kona, det er jeg mer usikker på, humrer Arctander.

Følg Telinet på Tumblr

Ga miljøtips – vant iPhone 5

Da er det trukket en vinner i miljøkonkurransen og den heldige vinneren var bloggeren Oda Emilie. Oda Emilie anbefaler at vi bruker bena våre mer, at vi går eller sykler i stedet for å kjøre. Du kan lese miljøtipset hennes her. Med godt over 100 bidrag, kan vi konkludere med at denne vinneren hadde hellet med seg.

Bloggerne skriver om at alt fra å skru av lys i rom de ikke oppholder seg i, til å kle på seg en ekstra genser, kildesortere og å unngå å kaste mat.

- Noen har lagt mye flid i sine miljøtips. Bloggeren Benedicte Haugaard hadde ikke bare mange gode tips, men også et så stort engasjement at hun likeså godt laget en video i tillegg, sier en imponert Arctander i Telinet. Du kan lese hennes miljøtips her.

Smakebiter fra andre bloggere finner du her:
Milagres.blogg.no
Susanndl.blogg.no
Justsigrid.blogg.no

Les fullstendig pressemelding på MyNewsDesk.

Blogger gjerne om miljø

Vi har i disse dager en konkurranse i samarbeid med bloggsamfunnet blogg.no. Bloggerne kan vinne en iPhone 5 ved å skrive miljøtips på egen blogg. Det viser seg å være populært.

- Per i dag er det i overkant av 60 bloggere som har delt sine tips, forteller Bjørn Arctander, markedssjef i Telinet Energi. – Det er alt fra unge bloggere i 13-års alderen til godt voksne mennesker som er med i konkurransen. Det er flott å se at engasjementet er så stort.

Bloggerne skriver om at alt fra å skru av lys i rom de ikke oppholder seg i, til å kle på seg en ekstra genser, kildesortere og å unngå å kaste mat.

- Noen har lagt mye flid i sine miljøtips og vi gleder oss til å presentere flere av tipsene, sier en engasjert Arctander.

Les mer om konkurransen på Telinets bedriftsblogg.

Bloggere gir sine miljøtips

Telinet Energi har de siste årene satset på miljø. Vi selger alltid strøm fra fornybar energi, er miljøfyrtårnsertifisert, klimanøytralt og har avgitt miljøløftet. Nå tar vi skrittet videre og engasjerer de unge via deres egen sfære – nemlig bloggene – gjennom et samarbeid med Norges største bloggsamfunn blogg.no. I disse dager arrangerer vi en konkurranse som spiller på de unges miljøengasjement.

- Den yngre generasjonen er generelt opptatt av miljøspørsmål, sier Bjørn Arctander, markedssjef i Telinet Energi. – Med denne konkurransen får vi fortalt at du kan gjøre en stor innsats for miljøet ved velge en strømleverandør som leverer strøm fra fornybar energi.

Arctander påpeker at konkurransen ikke nødvendigvis skal skaffe selskapet mange nye strømkunder.

- Vi ønsker å bevisstgjøre fremtidige strømkunder, fortelle at strøm fra fornybar energi er et viktig miljøtiltak, fortsetter Arctander. – Samtidig gleder vi oss til å få mange gode miljøtips fra bloggerne. Vi kan helt sikkert lære mye av deres miljøengasjement.

Om konkurransen
Konkurransen startet 2. november og vil pågå i 2 uker. Les mer om konkurransen på Telinetbloggen her. Her vil du også få smakebiter fra bloggernes miljøtips underveis.

- Fredag 16. november avsluttes konkurransen og en heldig vinner trekkes, forteller Arctander. Han avslutter med å oppfordre alle bloggere tilknyttet blogg.no å delta i konkurransen. Konkurransen og konkurranseregler er presentert på blogg.no.

Telinet Energi Privat
Telinet Energi Bedrift

Annonse