Telinet Energi tilbyr alltid 100% fornybar energi. Vi har hele 5 ulike strømavtaler – alle med fornybar energi. Les om Telinets strømavtaler og finn den som passer deg best!

Viser arkivet for oktober, 2012

Høsten er her - har du den gunstigste strømavtalen?

Strømprisene har i sommer og tidlig høst vært lavere enn på ti år. Men det er ikke sikkert du har dratt nytte av det, så du bør sjekke om din strømleverandør gir deg de beste prisene. Dersom du velger riktig strømleverandør, kan du spare mye.

Det er enkelt å finne ut om man har den billigste leverandøren, og et lite nettsøk kan spare flere tusenlapper i året. For å finne den beste avtalen kan du sammenligne produkter på Konkurransetilsynets kraftprisoversikt. Besparelsen kan være flere tusen kroner i året avhengig av forbruk. Og det er enkelt å bytte, det eneste du behøver å gjøre er å kontakte den leverandøren du ønsker å bytte til og så vil den nye leverandøren ordne alt.

Telinet Energi har flere år på rad blitt kåret som en av Norges rimeligste strømleverandører. Se gjerne artiklene på Dinside.no og Nettavisen.no.

Telinet vokser!

Nå har vi mange spennende stillinger ute. Siden etableringen av Telinet Energi i 2003, har vi tatt stadig større markedsandeler og bevist at man kan satse på både lave strømpriser og fornybar energi. Nå satser vi på videre utvikling av selskapet og har utlyst fem stillinger.

En av stillingene som er lyst ut, er en stilling som forretningsutvikler/ prosjektleder innenfor markedsområdet ENØK. I følge administrerende direktør, Finn Erik Arctander, er denne stillingen er sentral i forhold til selskapets satsning på ENØK-produkter som el-sykler, varmepumper og andre energisparende produkter. I tillegg skal Telinet Energi styrke salg- og markedsavdelingen sin med en salgssjef, en salgscontroller, en Key Account Manager og en markedskoordinator.

Se Telinets blogg for mer informasjon om stillingene.

Annonse