Telinet Energi tilbyr alltid 100% fornybar energi. Vi har hele 5 ulike strømavtaler – alle med fornybar energi. Les om Telinets strømavtaler og finn den som passer deg best!

Julegave til den energi- og miljøbevisste

Jula nærmer seg og hvert år er det like vanskelig å vite hva vi skal kjøpe til den som har alt. Da kan det være greit å vite at det finnes gaver som mottaker faktisk kan spare penger og miljøet på.

- Det blir jo stadig vanskeligere å finne julegaver til den som har alt og vi ønsker derfor å vise at man kan tenke utenfor boksen, sier Bjørn Arctander, markedsdirektør i Telinet Energi. – Det kan være alt fra sparedusj, koblingsur eller hagelys med solcellebatteri til gaver i en høyere prisklasse som el-sykkel eller varmepumpe. Å få en gave som du kan spare penger på er jo egentlig genialt!

Arctander påpeker at dette også er gaver som mottaker vil få glede av lenge etter jul. Og det er ikke bare den energibevisste som vil sette pris på en slik gave.

- For de som er opptatt av miljø, vil for eksempel hagelys drevet av solcellebatterier være midt i blinken, forteller Arctander. – Slike hagelys belaster ikke strømregningen din med et øre. Om dagen lades solcellebatteriene og når solen går ned har du fin hagebelysning.

Du finner et utvalg av ENØK-produkter på telinetprodukter.no.

Betalt strømregning – ja takk!
Det er også er mulig å tenke enda mer utradisjonelt – å gi strøm som julegave.

- En mer nyttig gave enn betalt strømregning skal man lete lenge etter og det er definitivt en god idé til den som har alt, sier Arctander i Telinet. – Det er også en gave vi tror mange eldre vil sette stor pris på. Det er bare å ta kontakt med strømleverandøren mottakeren har avtale med og lage en avtale om at neste strømregning sendes til deg.

- Dette kan være en kjærkommen gave til dine gamle foreldre, men om betalt strømregning er en like god idé som gave til kona, det er jeg mer usikker på, humrer Arctander.

Følg Telinet på Tumblr

Vist 101 ganger. Følges av 1 person.
Annonse

Nye bilder