Telinet Energi tilbyr alltid 100% fornybar energi. Vi har hele 5 ulike strømavtaler – alle med fornybar energi. Les om Telinets strømavtaler og finn den som passer deg best!

Bloggere gir sine miljøtips

Telinet Energi har de siste årene satset på miljø. Vi selger alltid strøm fra fornybar energi, er miljøfyrtårnsertifisert, klimanøytralt og har avgitt miljøløftet. Nå tar vi skrittet videre og engasjerer de unge via deres egen sfære – nemlig bloggene – gjennom et samarbeid med Norges største bloggsamfunn blogg.no. I disse dager arrangerer vi en konkurranse som spiller på de unges miljøengasjement.

- Den yngre generasjonen er generelt opptatt av miljøspørsmål, sier Bjørn Arctander, markedssjef i Telinet Energi. – Med denne konkurransen får vi fortalt at du kan gjøre en stor innsats for miljøet ved velge en strømleverandør som leverer strøm fra fornybar energi.

Arctander påpeker at konkurransen ikke nødvendigvis skal skaffe selskapet mange nye strømkunder.

- Vi ønsker å bevisstgjøre fremtidige strømkunder, fortelle at strøm fra fornybar energi er et viktig miljøtiltak, fortsetter Arctander. – Samtidig gleder vi oss til å få mange gode miljøtips fra bloggerne. Vi kan helt sikkert lære mye av deres miljøengasjement.

Om konkurransen
Konkurransen startet 2. november og vil pågå i 2 uker. Les mer om konkurransen på Telinetbloggen her. Her vil du også få smakebiter fra bloggernes miljøtips underveis.

- Fredag 16. november avsluttes konkurransen og en heldig vinner trekkes, forteller Arctander. Han avslutter med å oppfordre alle bloggere tilknyttet blogg.no å delta i konkurransen. Konkurransen og konkurranseregler er presentert på blogg.no.

Telinet Energi Privat
Telinet Energi Bedrift

Vist 57 ganger. Følges av 1 person.
Annonse

Nye bilder