Telinet Energi tilbyr alltid 100% fornybar energi. Vi har hele 5 ulike strømavtaler – alle med fornybar energi. Les om Telinets strømavtaler og finn den som passer deg best!

Hvilken strømavtale skal jeg velge?

Visste du at du kan bruke Konkurransetilsynets kraftprisoversikt til å søke etter, sammenligne og bytte strømavtaler? Du finner oversikten her. Men før du begynner å lete etter den rimeligste avtalen, kan det være fint å få en oversikt over de vanligste avtalene.

Telinet Energi har en fin oversikt over ulike avtaler på sin nettside, her er en kort oppsummering over de vanligste avtalene:

Standard variabel eller flytende strømpris
Prisen på standard variabel strømpris varierer basert på utviklingen i kraftmarkedet, spotprisen og konkurranse i markedet. Leverandørene plikter å informere om prisendringer 14 dager før de trer i kraft.

Fastpris
Fastpris er en strømavtale der du har en avtalt pris for en bestemt periode. I perioden hvor avtalen gjelder kan du ikke skifte leverandør og strømleverandøren er forpliktet til å levere strøm for den avtalte prisen. Dette gir deg forutsigbarhet og er en forsikring mot høye strømpriser.

Spotpris eller markedskraft
Spotpris eller markedskraftpris er den prisen alle strømleverandører må betale for strømmen når de kjøper strøm. Kunder som velger spotprisavtale betaler et års- eller månedsgebyr til sin leverandør. Det er i utgangspunktet kun påslaget som skiller to leverandører fra hverandre.


Energispareprodukter fra Telinet Energi
Strøm til bedrifter fra Telinet Energi

Vist 67 ganger. Følges av 1 person.
Annonse

Nye bilder