Telinet Energi tilbyr alltid 100% fornybar energi. Vi har hele 5 ulike strømavtaler – alle med fornybar energi. Les om Telinets strømavtaler og finn den som passer deg best!

Bli strømvinner i sommer

Dersom du bytter du kraftleverandør nå kan du spare mye. Strømprisene er nemlig
lavere enn på ti år.

En regnfull sommer har ført til rekordlave strømpriser.
- Prisene er i sommer lavere enn på ti år, men dette reflekteres kun i begrenset grad i de prisene kundene faktisk betaler. Vi anbefaler derfor kundene å undersøke prisene hos konkurransetilsynet og bytte leverandør i løpet av sommeren, sier Finn Erik Arctander, administrerende direktør i Telinet Energi. Han anbefaler dessuten flere strømkunder å vurdere å velge spotprisavtale.

Fire av ti ønsker å bytte
Tidligere i sommer viste en undersøkelse gjennomført av Norstat på vegne av Telinet Energi at fire av ti nordmenn er villige til å bytte strømleverandør dersom de kan spare minst 1000 kroner. Når kraftprisene i sommer er lavere enn på ti år, kan det lønne seg å bytte strømleverandør før høsten kommer.

-Veldig mange begynner ikke å tenke på strømprisene før det står store oppslag i avisene om skyhøye priser og rekordlave nivåer i vannmagasinene. Først da sjekker de om det finnes billigere leverandører, men da har de allerede tapt mye penger, sier Arctander.

Enkelt å bytte
Det er enkelt å finne ut om man har den billigste leverandøren, og et lite nettsøk kan spare flere tusenlapper i året. Informasjonssjef i Konkurransetilsynet, Andreas Kjeldsberg Pihl, oppfordrer forbrukere å bruke Konkurransetilsynets kraftprisoversikt til å søke etter, sammenligne og bytte – kraftavtaler.

- Det er enkelt å bytte strømleverandør. Alt du trenger å gjøre er å kontakte den leverandøren du ønsker å bytte til og så vil den nye leverandøren ordne alt. For å finne den beste avtalen kan du sammenligne produkter på Konkurransetilsynets kraftprisoversikt. Besparelsen kan være flere tusen kroner i året avhengig av forbruk.

Sjekk kraftpriser i din kommune her.

Strøm for private husholdninger
Strøm for bedrifter

Vist 46 ganger. Følges av 1 person.
Annonse

Nye bilder